Privacyverklaring FEM Gewichtsconsulent

FEM Gewichtsconsulent is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina zie je wat er gebeurt met gegevens die jij aan FEM Gewichtsconsulent verstrekt.

FEM Gewichtsconsulent
Oude IJsselweg 24a
7075 DN Etten (Gld.)
info@femgewichtsconsulent.nl
06-24807306

Deze verklaring is alleen van toepassing op de website www.femgewichtsconsulent.nl, maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.

Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur dan een mailtje.

Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website en bij het afnemen van diensten en producten van FEM Gewichtsconsulent laat je (persoons)gegevens achter. FEM Gewichtsconsulent vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld een inspiratiemail te kunnen sturen; je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren.

Persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens FEM Gewichtsconsulent verwerkt, hangt af van de functies die je gebruikt op de website (denk aan reageren op en delen van artikelen) en van de producten / diensten die je afneemt:

  • voornaam
  • achternaam
  • geslacht
  • mailadres
  • telefoonnummer
  • adresgegevens
  • bsn
  • geboortedatum
  • naam zorgverzekering en polisnummer
  • bankrekeningnummer
  • inloggegevens
  • informatie die je invult op de website, zoals een reactie op een blogartikel of een bericht in het contactformulier
  • technische gegevens zoals je IP-adres, MAC-adres en zogeheten identifiers in cookies en gegevens over jouw activiteiten op onze website.

 

Doeleinden

FEM Gewichtsconsulent verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:
• zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website
• om je te bellen of e-mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren of antwoord te geven op vragen
• om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten
• voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijflink)
• om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren
• om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren
FEM Gewichtsconsulent is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting en voor eventuele vergoedingen voor jou bij jouw zorgverzekeraar.

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

FEM Gewichtsconsulent heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt FEM Gewichtsconsulent ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen.

Bewaartermijn

FEM Gewichtsconsulent bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

  • Websitedata zijn max. 2 jaar inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat de data geanonimiseerd worden.
  • FEM Gewichtsconsulent bewaart de administratie tot 7 jaar terug (wettelijke bewaartermijn Belastingdienst).
  • Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog max. 3 maanden in het e-mailprogramma staan.

Persoonsgegevens delen met derden

FEM Gewichtsconsulent verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt FEM Gewichtsconsulent gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt FEM Gewichtsconsulent in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt FEM Gewichtsconsulent voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen.

Cookies en profilering

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. FEM Gewichtsconsulent gebruikt functionele, analytische en marketing cookies.

Door jouw gegevens – handmatig of met behulp van cookies – te combineren, kan FEM Gewichtsconsulent jou gerichtere content sturen en bijvoorbeeld beter aansluiten bij jouw interesses, voorkennis en producten die je al hebt gekocht.

Bij jouw eerste bezoek aan www.femgewichtsconsulent.nl ben je geïnformeerd over de cookies die FEM Gewichtsconsulent gebruikt en heb je wel/niet toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies. Die toestemming is met een toestemmingscookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een cookiemelding krijgt.

Je kan je toestemming op de cookie-pagina altijd aanpassen of intrekken. Op die pagina staat ook het volledige overzicht met de cookies die FEM Gewichtsconsulent gebruikt. Hier alleen een korte toelichting.

Functionele of technische cookies

Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

Analytische cookies

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet FEM Gewichtsconsulent hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers. Theoretisch is het mogelijk om op basis van een volledig IP-adres meer informatie over een bezoeker te achterhalen, ook al is dat niet toegestaan.

Toch maakt FEM Gewichtsconsulent voor de zekerheid gebruik van IP-masking. Google Analytics verwijdert de laatste cijfers van IP-adressen voordat deze worden gebruikt en opgeslagen. De gegevens komen dus niet terecht bij Google.

Marketing of tracking cookies

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Mailerlite

FEM Gewichtsconsulent gebruikt Mailerlite voor het versturen van e-mails. Als je bijv. inspiratiemail of een e- gids aanvraagt, komen je gegevens terecht bij Mailerlite. Hier vind je de privacy policy van Mailerlite.
Mailerlite houdt bij welke pagina’s mensen op de website bezoeken. Zo weet FEM Gewichtsconsulent bijv. of een e-mailcampagne succesvol is. Ook is het mogelijk om e-mails naar een specifiek deel van de mailinglijst te sturen.

Sociale media

De Facebook-pixel houdt bij welke Facebook-bezoekers www.femgewichtsconsulent.nl bezoeken. Op basis daarvan is het o.a. mogelijk advertenties te maken, specifiek voor de mensen die een bepaalde pagina hebben bezocht.

Je kan heel gemakkelijk berichten van deze website delen. Voor de social share buttons gebruikt FEM Gewichtsconsulent cookies. FEM Gewichtsconsulent heeft geen inzage in de gegevens die sociale media verzamelen. Hoe zij omgaan met gegevens, vind je in hun privacy statements.

Bekijk de privacy policy van Facebook | Twitter  | Instagram | Pinterest

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je de inspiratiemail dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden voor de mails van FEM Gewichtsconsulent, stuur dan een mail of vul het contactformulier in

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@femgewichtsconsulent.nl.

Beveiliging

Met up to date beveiligingsmaatregelen beperkt FEM Gewichtsconsulent de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: alle gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door FEM Gewichtsconsulent.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Ik doe mijn uiterste best om niet alleen wetmatig maar vooral ook in jouw belang, jouw gegevens te beschermen.

Met vriendelijke groet,

Francisca Schipper-Laning

Etten, 23-10-2019

FEM Gewichtsconsulent

Oude IJsselweg 24 A

7075 DN Etten (Gld.)

06-24807306

info@femgewichtsconsulent.nl